Service

Voor het realiseren van een website doorloopt In-Progress doorgaans de volgende fases:

  • Een vrijblijvend oriŽnterend gesprek waarna wij een schiftelijk voorstel kunnen uitbrengen bestaande uit: offerte, toelichting, stroomdiagram (structuur van de website en een creatief voorstel voor het ontwerp van de site).
  • Na accordering van het voorstel maken wij een siteconcept. Dit siteconcept is een werkende, nog ongevulde website. Dit concept kan nog volledig aan uw wensen aangepast worden voor wij overgaan tot de executiefase.
  • Executiefase; bouwen van de site, vullen van de pagina's, enz.
  • Laatste check-up van de afgebouwde site.
  • Lancering van de site.
  • Eventueel onderhoud en ontwikkeling van de site.

Het onderhoud van uw website kan plaatsvinden op kwartaal- of jaarbasis. Alvorens wij met u een onderhoudscontract afsluiten zullen wij uitgebreid met u doorlopen wat uw verwachtingen zullen zijn binnen betreffende periode zodat u ervan verzekerd bent dat u nooit meer zult betalen als nodig is.

In-Progress is niet alleen gespecialiseerd in webdevelopment en design maar onderhoud ook nauw contact met L@ndesign.

L@ndesign levert diensten aan middelgrote en kleine ondernemingen. Zij verzorgen advies, ondersteuningen, beheer op het gebied van ICT omgevingen, toepassingen en oplossingen. Het verkrijgen van de juiste kennis- en ervaringspatronen voor Uw ICT project is vaak niet eenvoudig. Zij beschikken over de benodigde theoretische en praktische ervaring, waardoor de toegevoegde waarde van hun inzet op uw netwerk groot kan zijn.

De volledig gecertificeerde ervaren medewerkers van L@ndesign kunnen u adviseren op een breed terrein van Automatiserings vraagstukken. Varierend van hardware, software en Microsoft besturingssystemen. Door hun vakkundige adviezen verzorgen zij de begeleiding bij de keuzes van Uw nieuwe netwerk. Tevens begeleiden en adviseren zij U bij vervanging en uitbreiding van Uw bestaande netwerk.