Wat kan In-Progress voor ú betekenen!

Uw internet pagina is meer dan alleen uw visitekaartje voor de buitenwereld. Tegenwoordig is het internet voor iedereen bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Er zijn inmiddels vele manieren om uw bedrijf op het internet te presenteren. Gebruik van moderne technieken maakt het mogelijk om dit op een manier te doen die bij uw bedrijf past. Het plaatsen van een eigen website geeft u de mogelijkheid nieuwe afnemers te vinden, ondersteuning te geven aan een produkt, of het kan een manier zijn om uw advertentiecampagne effectiever te maken. De mogelijkheden zijn legio, net als de doelstelling van uw website. Een website ontwerpen is dan ook maatwerk waarbij eerst gekeken dient te worden wat u met de website wilt bereiken, wie u wilt bereiken, de boodschap van de website, en bijv. een mogelijkheid tot direct response.
In-Progress bekijkt samen met u wat voor uw bedrijf de beste toepassing is en hoe de website ontworpen dient te worden.

In-Progress werkt niet met vaste prijzen per pagina, maar biedt offertes op projectbasis met een logische prijsopbouw. Dat levert in 100% van de gevallen een zowel voor u, als voor ons, eerlijke prijs op.
In-Progress maakt voor u een website op maat.

Dat houdt in:

  • Een creatief, maar wel professioneel ogend grafisch design van de website. Natuurlijk naar uw smaak en, desgewenst geheel of gedeeltelijk, in overeenstemming met uw huisstijl.
  • Een logische opbouw van uw site waarin het gemakkelijk is te navigeren en waarin alle informatie die u op de website kwijt wil goed tot z'n recht komt.

Bij het vervaardigen van een internet pagina gaan wij in verschillende stappen te werk. In principe zijn er vier stappen die ervoor zorgen dat uw website op het eind er precies zo uitziet, zoals u bij aanvang aangegeven had en zoals besproken.

Deze stappen zijn:

  • Het vaststellen van uw doelstelling.
  • Een goede planning is fundamenteel voor het ontwerpen, en onderhouden, van een professionele website en is daarmee ook een van de belangrijkste stappen in het proces.
  • Een proefontwerp gemaakt worden, bestaande uit een pagina met de volledige layout zoals u deze graag zou willen zien. Eventueel kan deze layout voortvloeien uit de huisstijl van uw bedrijf.
  • Het testen van uw website waarna wij deze samen met u doorlopen om eventuele kleine wijzigingen nog uit te voeren. Na deze fase zullen wij uw website activeren op het www.